Ce spun clientii nostri

Urmareste testimonialele clientilor nostri pentru a te convinge de calitatea serviciilor oferite.

Am avut norocul sa experimentez sederea aici in 2 anotimpuri, vara si toamna rece. De fiecare data m-am simtit ca si acasa, cabana si locul au o energie minunata, ce a contribuit intens la relaxarea si starea mea de bine. Multumesc!

Anca Pal

Este un loc superb unde am petrecut clipe minunate! Liniste, aer curat si mute multa bucurie. Poti vedea multe lucruri frumoase si poti petrece zile de poveste. Semineul este o adevarata inspiratie.

Ariadna Zaharia

Am petrecut 3 dintre cele mai frumoase zile din viata mea in aceasta cabana. Peisajul este mirific, incarcat cu energie benefica, cazarea si toate serviciile oferite sunt la cele ai inalte asteptari. Multumesc gazdelor.

Amalia Gheorghe

Revin de fiecare data cu mult drag in aceasta cabana primitoare si de fiecare data ma surpinde frumusetea peisajului. Recomand cu mult drag sa petreceti clipe minunate la Cabana Eledor.

Anamaria Naghy

Cabana Eledor are o scanteie divina si o lumina calda, care te cuprinde, te invaluie si iti aduce pace, liniste, bucurie. Este mai mult decat o cabana la munte, este un loc magic, binecuvantat!

Andreea Berta

Cabana este locul ideal pentru petrecerea unui weekend de calitate. Este atat de primitoare, atat de confortabila incat nu ai cum sa nu te simti bine. Recomand cu drag pentru iubitorii de munte.

Ioana Puiac