O scurta descriere

Pe Valea Somesului Rece, departe de aglomeratia si zgomotul orasului Cluj-Napoca, se gaseste comuna Maguri Racatau, o locatie potrivita pentru evadarea din cotidianul si rutina zilnica de la oras, unde timpul se opreste in loc iar natura te invadiaza cu frumusetea ei.

Cabana dispune de 23 de locuri de cazare in 7 camere si 2 paturi duble suspendate,  2 bai, centrala pe lemne, locuri de parcare, si foisor.

Decorul pensiunii unde sunt cazati este diferit de cel cu care sunt familiari si reflecta “spiritul” comunitatii rurale pe care o viziteaza, design-ul reflectand obiceiurile si traditiile locale si se combina armonia cu avantajele oferite de dotarile moderne.

 

De ce sa ne alegi?

Atmosfera linistita

Petrece impreuna cu cei dragi clipe de neuitat in atmosfera traditionala a satului romanesc. Este o experienta de neuitat.

Peisaje inedite

Exista o multitudine de trasee montane si atractii turistice care pot fi vizitate. Veti avea parte de experiente inedite si veti intalni oamenii din zona respectiva care va vor incanta cu povestile lor.

Intalniri Business

Daca doresti sa imbini utilul cu placutul, iti oferim cabana si in scop educational. Oferim toate necesitatile realizarii unui training complet.

Intrebari frecvente

Exista parcare pentru masini?

Locul de parcare este de 10 mp, terenul este nivelat. Nu vei fi nevoit sa iti lasi masina in strada, o poti lasa in parcarea cabanei, in siguranta si la adapost.

Cabana dispune de gratar sau ceaun, sau trebuie sa aduc de acasa?

Nu va mai trebui sa duci grija gratarului, a ceaunului sau a veselei pentru acestea, vei putea veni direct cu gandul la mirosul fraged al preparatelor, iar daca vremea va fi ploiasa, nu va fi o piedica in prepararea mancarii datorita foisorului.

Cabana dispune de Internet?

NU. Insa semnalul la Orange si Vodafone este foarte bun si puteti sa va faceti Hot Spot.

Ce pot face daca nu doresc sa imi pregatesc singur mancarea?

Daca nu v-ati propus sa gatiti in fiecare zi din aceasta vacanta, aveti posibilitatea de a merge la restarantul situat la 100 m de cabana, unde va veti bucura de mancaruri traditionale si de calitate.

Testimoniale

Am avut norocul sa experimentez sederea aici in 2 anotimpuri, vara si toamna rece. De fiecare data m-am simtit ca si acasa, cabana si locul au o energie minunata, ce a contribuit intens la relaxarea si starea mea de bine.

Anca Pal

Este un loc superb unde am petrecut clipe minunate! Liniste, aer curat si mute multa bucurie. Poti vedea multe lucruri frumoase si poti petrece zile de poveste. Semineul este o adevarata inspiratie.

Ariadna Zaharia

Am petrecut 3 dintre cele mai frumoase zile din viata mea in aceasta cabana. Peisajul este mirific, incarcat cu energie benefica, cazarea si toate serviciile oferite sunt la cele ai inalte asteptari. Multumesc gazdelor.

Amalia Gheorghe